Pirlo përfundimisht largohet nga Juventus

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Postimin për shkarkimin e tij, Juventus e filloi me falënderime, duke treguar edhe një herë tjetër se çfarë legjende është Pirlo.

Postimi i plotë:

Faleminderit Andrea.

Këto janë fjalët e para që të gjithë ne duhet të shqiptojmë në fund të kësaj përvoje të veçantë që jetuam së bashku

Disa muaj më parë, Andrea Pirlo, një ikonë e futbollit botëror, filloi një aventurë të re në stolin e Juventusit, e para e tij si trajner.

Për ta bërë këtë, para së gjithash duhet guxim, si dhe vetëdije për mjetet e veta, veçanërisht në një periudhë të shënuar nga shumë vështirësi, me botën e detyruar nga pandemia të rishikojë rregullat e veta ditë pas dite.
Andrea e bëri gjithashtu: ai filloi (dhe ne jemi të sigurt për këtë: e tij do të jetë një karrierë e shkëlqyer si trajner) një udhëtim transformimi, duke kërkuar dhe shpesh menaxhuar, për të sjellë idetë e tij dhe përvojën e tij si kampion në fushë.

Dhe meqenëse në futboll ato që vlejnë janë fitoret që vihen në bordin e buletinit, le të kujtojmë: në pak muaj Juve i tij ka ngritur dy trofe dhe ka sjellë në shtëpi fitore të shkëlqyera në fushat më prestigjioze, nga San Siro në Camp Nou.

Për të gjitha këto, për guximin, përkushtimin, pasionin me të cilin ai përballej çdo ditë, për sukseset e fituara, falënderimet tona vijnë vërtet nga zemra.

Si dhe fatin tonë të mirë për një të ardhme që me siguri do të jetë e bukur.

Max Allegri pritet që të rikthehet në klub, siç kanë bërë të ditur shumë media italiane.

Share.