Piknik i paharrueshëm në Muriq

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Shoqata atdhetare “Kraja” organizoi të dielen piknik në Muriq, në të cilin morën pjesë një numër i madh i mërgimtarëve por dhe banorë vendas dhe nga viset e tjera. Pikniku ishte edhe një rast i mirë për organizimin e lojrave të ndryshme sportive si dhe për shoqërim në mes njerëzve, diçka që atyre u mungon në diasporë për shkak të mënyrës së jetesës.

Nga shoqata “Kraja” thanë për Televizionin Teuta se janë shumë të kanëaqur me mbarëvajtjen e organizimit  dhe ftojnë të gjithë që tu bashkangjiten në manifestimin qendror që mbahet të martën me 7 gusht në Ostros të Krajës.

 

foto: Memli Kurti

Share.