Pharmalife: Matje falas e vitaminave dhe mineraleve në organizëm

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Të premten me 4 mars në farmacinë Pharmalife organizohet matje pa pagesë e vitaminave dhe mineraleve në organizëm.

Poashtu të interesuarit do të kenë mundësinë të ndjekin këshillat e profesionistëve të kompanisë së njohur Solgar  për ushqim të shëndetshëm dhe raujtjen e shëndetit. Solgar është njëra nga kompanitë më të njohura botërore për prodhimin e vitaminave dhe suplementeve minerale të nevojshëm për organizëm.

Vizitat mund të prenotohen në numrin e telefonit 030 412 550.

Share.