Përurohet libri “Tregime të çuditshme nga Ulqini”

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Në një mbrëmje artistike në galerinë e Qendrës për kulturë, u bë përurimi i librit “Tregime të çuditshme nga Ulqini” i autorit Gazmend Çitaku. Mbrëmja filloj me lexime të pjesëve të përzgjedhura nga autorët vendas, e më pas foli edhe kryeredaktori i këtij libri Jaho Kollari, si dhe shumë miq e koleg të autorit. Ky është libri i parë që Gazmend Çitaku sjell si autor pasi qa ai tashme njihet si botues i shumë librave të autorëve të tjerë. Gazmend Çitaku është edhe themelues i gazetës “Kronika”, seleksioniues i shumë fotografive, themelues i librarisë “Arti” etj.

Share.