Përurohet libri “Malësi e mall”

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Në Galerinë e Qendrës Kulturore të Ulqinit, Shoqata e Artistëve dhe Intelektualëve “Art Club” bëri përurimin e librit “Malësi e mall” të autorit Fiqret Mujeziqi. Në praninë e adhuruesve të fjalës së bukur të shkruar autori foli për librin dhe atë se çka e frymëzon të shkruaj. “Dashuria, sakrifica dhe gurbeti janë ato se çka më inspirojnë të shkruaj” deklaroj shkrimtari.

Për librin gjithashtu folën poeti Ibrahim Berjashi dhe piktori Qazim Muja, ndërsa kryetari i shoqatës “Art Club” për biografinë e shkrimtarit.

Share.