Përurimi i librit “Shëndetësia në Krajë” e Ganimete Hoxhës

0

Shoqata e Artistëve dhe Intelektualëve , Art Club, sonte do të bëjë përurimin e librit “Shëndetësia në Krajë”, të mjekes shumëvjeçare në këtë zonë, Ganimete Hoxha. Përurimi  do të mbahet në Qendrën për Kulturë në Ostros të Krajës, me fillim në ora 19.00.

Share.