Përurim i librave të Dr. Bahri Briskut

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ditën e premte me 25 nëntor, ora 19.00, në sallën e bibliotekës së qytetit do të bëhet përurimi i librave të dr. Bahri Briskut:

  1. Miguel Servantesi në Ballkan
  2. Mullinjtë e ullirit dhe ullishtaria në Ulqin
  3. Hulumtime dhe kontribute për çështjen shqiptare

Përurimi organizohet nga Bashkimi e krijuesve të shqiptarëve në Mal të Zi, Shoqata e të burgosurve dhe të përndjekurve politik dhe shoqata Buzuku.

 

Share.