Përurim i revistës “Dija”

Përurim i revistës “Dija”

0

Bashkimi i krijuesve shqiptar të premten me 24 nëntor organizon përurimin e revistës “Dija 16”,njëherësh edhe 15 vjetorin e themelimin të kësaj shoqate.  Në përurim do të marrin pjesë Ali Gjeçbritaj, Gazemnd Çitaku dhe Gani Karamanaga. Përurimi do të mbahet në ambientet e Qendrës për Kulturë  me fillim në ora 17.00

Please follow and like us: