Përleshje me armë zjarri, mbetet i vrarë M. Gj.

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Sot rreth ores 18:30 në afersi të “Auto Motos “ka ndodhur një përleshje me armë zjarri ku në vend ka mbet i vdekur M.Gj.mëson Tv Teuta nga burimet e veta.Dyshohet se vrasja ka ndodh për shkaqe hakmarrjeje.Policia dhe prokuroria janë ne vend ngjarje duke hetuar ngjarjen.Mesohet se policia është duke mbledhur materialet e kamera e të sigurisë.Gjithashtu në vend ngjarje kanë arritur edhe inspektoret e kriminalisitkës.
Policia gjithashtu njofton se do të bllokoje edhe rrugën prej Qendrës tregtare Cungu e deri tek pompa e benzinës.
Share.