Përkujtohet 70 vjetori i ardhjes së Jonuz Divanit në Anë të Malit

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Nën organizimin e përbashkët të Art Clubit dhe  shkollës fillore “Bedri Elezaga” në oborrin e shkollës së vjetër në Katërkolle në një takim përkujtimor  u shënua 70 vjetori i ardhjes së Jenuz Divanit në Anë të Malit.

Shoqata Art Club para 20 viteve ka vendosur bustin e përsonaliteti të lartë të arsimit , bust i cili qe atehere e kemi prezantuar si monument i cili do të mbrojë këtë shkollë nga devastuesit e ndryshem, kështu shprehet për Televizionin Teuta doktor Nail Draga. Të pranishëm në këtë takim ishin veteranët e arsimit të cilët kujtuan vitet e hershme. Doktor Draga shtoj se një ndër qellimet e tyre primare është që shkolla e vjetër në Katërkollë të jetë monument etno- kultuoror për komunën e Ulqinit.

Share.