PËRKRAHJE PA REZERVË

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Shqipëria e përkrah pa rezerve Malin e Zi ne kontekstin e anëtarësimit ne Bashkimin evropian dhe ne NATO , ka theksuar kryeministri Edi Rama ,duke shtuar se kjo është e rëndësishme për stabilitetin e rajonit. Ai këtë e ka theksuar ne konferencën dyditore e cila mbahet ne Tirane dhe qe i kushtohet luftës kundër terrorizmit. Rama ka theksuar se anëtarësimi ne NATO do te thotë stabilitet ,jo vetëm për Malin e Zi ,por edhe për rajonin dhe se Shqipëria po behet faktor stabiliteti.

Share.