PËRGATIJE PËR RIVARRIMIN E ISA BOLETINIT

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Rivarrimit të eshtrave të heroit kombëtarë, Isa Boletini, që do të mbahet me 10 qershor.

Kryetari I Mitrovicës, Agim Bahtiri, ka thënë se nga 6 qershori qyteti i Mitrovicës do të ketë festë, për çka ka kërkuar angazhim nga drejtoria e kulturës, ndonëse sipas tij, për përgatitjet dhe ecurinë e të gjitha aktiviteteve të Komunës, që do të mbahen lidhur me rivarrimin e eshtrave të Isa Boletinit, do të formohet një këshill organizativ.

Share.