Përfundoj Festivali i parë ndërkombëtar i muzikës

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Mbrëmë përfundoj Festivali i parë ndërkombëtar i muzikës, në të cilin kanë marr pjesë artistët nga SHBA, Ulqini dhe Serbia, Eleonor Valkenburg, Oren Fader, Natasha Mitroviq, Gjylie Pelingu dhe Iliriana Gjoni. Cafo Boga kryetari i Shoqatës kulturore shqiptaro-amerikane është i kënaqur me organizimin e festivalit me dëshirë që në të ardhmen festivali të kaloj në një traditë. Festivali është mbajtur në ambiente të ndryshme të Ulqinit si hotel “Mediteran” dhe pallata “Venezia”.

Televizioni Teuta si sponzor mediatik transmetoj festivalin e parë ndërkombëtar të muzikës, poashtu gjatë ditës së sotme do të transmetohen koncertët e ditës finale.

Share.