Perfundoi turneu “Cungu Open 2021”, fitues Paul Lluch dhe Iva Lakiq

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Në Ulqin në terenet e klubit të tensit Belevue , ka përfunduar turneu “Cungu Open 2020” , ku fitues i këtij turniri u shpall Paul Lluch nga Spanja në kategorinë për  meshkuj, I cili në finale e mundi kundërshtarin nga Maqedonia e veriut Amar Huseinoviq me rezulltat 6-1, 6-3.

Ndërsa në kategorin e femrave fituese u shpall Iva Lakic nga Mali I Zi , me konkretishtë nga qyteti I Podgorices e cila mundi ne finale tenisieren nga Gjermania Amelie Hejtmanek me rezulltat  3-6,  7-5 , 6-0.

Share.