Përfundoi panairi i Artizanëve në Ranë

0

Panairi Tradicional i artizanëve I cili u mbajt të shtunën dhe të dielën në Ranë përfundoi mbrëmë ku punimet e veta ekspozuan zanatlinjë nga tërë vendet e rajonit.

“ Jam shumë I lumtur që mu në ditën e parë të verës në Ranë në zonën më atraktive të qytetit organizuam këtë panair me përmasa rajonale. Përveç vizitorëve vendas ishin të shumtë turist të cilët janë duke kaluar pushimet verore në Ulqin”, u shpreh organizatori I këtij Panairi Ramiz Hajdari, kryetar I Shoqatës “Globus Art”.

 

Share.