PËRFUNDOI MANIFESTIMI “PRANVERA NË ANË TË MALIT”

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Manifestimi , Pranvera në Anë të Malit e cila organizohet nga shoqata Ora këtë vit mbylli edicionin e tij të 12-të. Manifestimi u zhvillua nga datat 29-31 maj.Mbrëmja e  tretë u mbyll më manifestimin qendror më një program të begatshëm, vizitë Qytetit të Vjetër të Shasit, monumenteve kulturore- historike nën shoqërimin e ciceronëve  si dhe me disa lojra tradicionale.

Share.