Perfundoi fushata policore: “Ne jemi fuqia ekipore – për më shumë femra në polici“

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Misioni i OSBE-se ka organizuar  fushatën  “Ne jemi fuqia ekipore – për më shumë femra në polici“, i cili perfundoi sot me 10 maj. Aleksa Kocoviq, Shefi i sigurise së komunikacionit pranë Degës së Sigurisë në Ulqin tha se nuk eshte I kenaqur me pjesemarrjen aktuale te femrave ne polici, dhe ftoi gjinine femrore te interesuar qe te shikojne mundesite per tu regjistruar ne Akademine policore ne Danilovgrad, me qellim qe si shoqeri te jemi me efikas dhe me te mire.

Sipas te dhenave te policise ne nivelin nacional te Malit te Zi, eshte mungese e pergjithshme e numrit te femrave ne polici, prandaj edhe kane bere apel qe te regjistrohen femrat ne Akademine policore me qellim qe te rritet edhe numri i femrave ne kete institucion.

Share.