Pereziq: Shpresojmë ti kthehemi normalitetit brenda dy viteve

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Në SHBA hotelet, lokalet dhe restorantet janë hapur por punojnë me kapacitet më të vogël. Hoteli “The Kimberly” punon vetëm me 7 % të kapaciteteti dhe turistët të cilët e vizitojnë janë ato të cilët udhëtojnë për shkaqe shëndetësore, thotë Mujo Pereziq, pjestar i stafit menaxherial të këtij hoteli. Ky hotel ka pasur humbje të mëdha, thotë Pereziq, por që gjatë kësaj periudhe janë munduar që puntorëve të vet t’ua paguajnë sigurimin shëndetësor, edhe përkundër faktit që janë të mbyllur si biznes. Pereziq beson që mbrenda dy viteve gjendja do të kthehet në normalitet, kur edhe turistët evropianë do ti rikthehen New York-ut.

 

AKZ

Share.