Përdhosen varret

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Disa qindra varre janë përdhosur në varret hebreje në lindje të Francës , ka deklaruar ministri i brendshëm Francës Bernar Kaznev i cili e ka dënuar këtë akt të shëmtuar. Franca nuk do të tolerojë lëndime të reja të vlerave të cilat janë të përbashkëta , ka thëne Kaznev , i cili nuk ka shënuar hollësira mbi vandalizmin e varreve, por ka shtuar se janë hapur hetimet dhe se autorët do të nxirren para drejtësisë.

Share.