PËRÇAHET PARTIA SOCIALDEMOKRATE

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Partia Socialdemokrate është  përça në dy pjesë .Ish- nënkryetari I partisë  Ivan Brajoviq  edhe bashkë me të janë larguar  Vujica Llazoviq,Damir Shehoviq dhe Miqo Orlandiq.

Brajoviq ka fajësuar Ranko Krivokapiqin për përçarjen e partisë, ndërsa ai ka kërkuar që ata që janë larguar të kthejnë mandatet.

Sipas Krivokapiqit, ata që e braktisen  partinë, nuk do ta venë në pikëpyetje  funksionimin e pushtetit ekzekutiv.

Share.