Për Kurban Bajram 3 ditë pushim

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Me rastin e festës së ardhshme fetare të Kurban Bajramit, punonjësit e fesë Islame kanë të drejtë në pushim me pagesë  për tre ditë, të martën, 20 korrikun, të mërkurën, 21 korrikun dhe të enjten , 22 korrik, njoftoi Ministria e Zhvillimit Ekonomik.

Sipas tyre, organet shtetërore, organet e vetëqeverisjes lokale, institucionet publike, ndërmarrjet publike dhe subjektet e tjera që kryejnë veprimtari me interes publik janë të detyruar të sigurojnë kryerjen e aktiviteteve gjatë pushimeve, ndërprerja e të cilave mund të ketë pasoja të dëmshme për qytetarët ose shtetin.

Share.