Për herë të parë seminari i aikidos në Ulqin

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Në Ulqin është duke u zhvilluar seminari i parë ndërkombëtar tendoryu aikido i organizuar nga klubi Tendory Ulcinj dhe Tendoryu aikido i Malit të Zi. Në këtë seminar i cili zgjatë dy ditë mjeshtri dhe themeluesi i këtij sporti marcial Sensei Kenji Shimizu do të demonstroj teknikat e këtij sporti luftarak në mënyrë që sportistët të avansohen dhe më tepër. Rreth 40 pjesëmarrës të cilët vijnë nga vende të ndryshme të botës si Gjermania, Zvicrra, Japonia etj në Ulqin do të afirmohen dhe më tepër. Të pranishmit i përshëndeti kryetari i Federatës së së aikidos së Malit të Zi, përfaqësuesi i aikido klubit të Ulqinit dhe kryetari i Komunës së Ulqinit, të cilët e vlerësuan si një ngjarje të rëndësishme seminarin dhe shpresuan që tradita do të vazhdoj dhe në vitet në vazhdim.

Share.