Për herë të parë në Ulqin gara e qejve

Për herë të parë në Ulqin gara e qejve

0

Ndërmarrja Publike për ruajtjen dhe kultivimin e egërsirave në bashkëpunim me organizatën për promovimin e qejve organizojnë me datën 16.09.2017 (e shtune) do të organizojnë garën ndërkombëtare për qejtë në territorin e komunës së Ulqinit. Gara do të mbahet në territorin e “Qerretit” dhe në “Bishta” të Zogajve, dhe fillon në ora 07:30.

Të gjithë qytetarët e komunës së Ulqinit, gjuetarët si dhe të gjithë të interesuarit që kanë dëshirë, mund të ndjekin garën e cila mbahet për herë të parë në komunën e Ulqinit.

Please follow and like us: