PDS: Vetëm Krivokapiq ka frikë nga zgjedhjet

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Nga Partia Demokratike e Socialistëve kanë reaguar pas deklaratave të kryetarit të Kuvendit Ranko Krivokapiq se kjo parti ka frikë të dalë në zgjedhje të lira dhe të drejta.

Nga PDS thonë se i vetmi i cili ka frikë zgjedhjet është Krivokapiq, pasi partia e tij nuk di çdo të thotë dalja në zgjedhje si subjekt i vetëm.

Ato thonë se është tejet e çuditëshme që Partia Socialdemokrate merr meritat për çdo gjë të mirë që kanë ndodhur në Mal të Zi, e nga ana tjetër deklarojnë se nuk kanë arritur të plotësojnë qëllimet e veta politike.

Share.