Pas 43 viteve ,sot pritet të kthehet drejtësia në vend – VIDEO

Pinterest LinkedIn Tumblr +

43 vite me radhë Gjiri i Valdanosit ,perla e Ulqinit ,u muar në mënyrë të padrejtë nga pronarët dhe u shfrytëzua për rekreacione ushtarake,pushimore nën hije të ullinjve.

Kjo pronë ka shumë vite që nuk shfrytëzohet me as për rekreacion duke i lënë të gjitha në mëshirën e vet.

Kjo drejtësii ka zgjatur por lotët e derdhura me vite, sot do të pikojnë nga gëzimi, edhe pse zemra do të dhemb edhe shumë gjatë duke parë gjendjen në të cilën gjendet ullishta e Valdanosit.

Dhe gjendjen më së miri mund ta shihni në video e realizuar nga ekipi i TV Teuta !

 

 

Share.