Partia boshnjake pershendet arrestimet

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Partia boshjake ka pershendetur arrestimin e te dyshuarve per rrembimin e 18 boshnjakeve ne stacionin e shterpces ne vitin 1993 te cilet perfunduan me vrasje brutale. Kjo parti njekohesisht ka apeluar te organet kompetente qe te vazhdojne procesin deri ne zbardhjen dhe epilogun perfundimtare gjyqesore per kete rast, sepse kjo do te ishte nje satisfakcion per familjarët e tyre të cilët më se 20 vite po presin drejtësinë.

Share.