Partia boshnjake dhe DPS nuk ishin në seancën e votimit për Valdanosin, deputetët tjerë unanim

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Dita e djeshme u shënua si një ditë fitoreje për 204 familje nga Ulqini të cilave në menyrë të padrejtë u është marrë prona në vitin 1978 nga ushtria e atëhershme jugosllave.

Ajo që la shumë përshtypje gjatë siskutimeve të klubeve, ishte unanimiteti I mendimit për kthimin e ulishtës pronarëve të vërrtet, duke u pajtuar të gjithë me ligjin e propozuar nga deputeti Nimanbegu. Ligju së bashku me 10 amandamente të natyrës teknike u votua në tërësi me 49 vota nga deputetët e pranishëm nga radhët e Koalicioneve: Frontit demokratik, E bardhë në të zezë, Paqa është kombi ynë, Bashkë një za, si dhe partive: SDP, SD dhe LP.

Në sallë për të votuar ligjin mbi Valdanosin nuk u paraqitën asnjë nga deputetët e Partisë boshnjake, si dhe deputetët e DPS-it të cilët nuk marrin pjesë në séancat plenare.

Share.