Parregullsia kryesore, mos lëshimi i kuponit tatimor

Parregullsia kryesore, mos lëshimi i kuponit tatimor

0

Inpesksioni turistik prej fillimit të verës ka kryer 3300 kontrolle në gjithë vendin,  gjatë të cilëve ka evidentuar 565 shkelje dhe gjoba me vlerë 370.000 euro.

Milica Vuletiq nga Drejtoria e tatimeve ka thënë për Radiotelevizionin e Malit të Zi se numri më i madh i parregullsive është mos lëshimi i kuponit tatimor nga ushtruesit e veprimtarive afariste. Në rast të përsëritjes së shlekjes, tha Vuletiq, përveç gjobës merret masa e bllokimit të aktivitetit.

Please follow and like us: