Paralajmërim për mundësi të motit të keq

0

Ministria e Punëve të Mbrendshme e Malit të Zi ka paralajmëruar se gjatë natës së sotme se zonat bregdetare të Malit të Zi, sidomos ato juglindore, mund të goditen nga stuhi të forta lokale, dhe u sugjeron organeve përkatëse që të jenë në gatishmëri. Drejtoria për situata të jashtëzakonshme u bën thirje qytetarëve që të marrin të gjitha masat për të mbrojtur veten dhe pasurinë e tyre nga rreziku eventual.

Share.