Paraburgim për kërcënimin ndaj Abazoviqit

Pinterest LinkedIn Tumblr +

– Gjyqtari hetues i Gjykatës Themelore të Cetinës  pranoi propozimin e zyrës së prokurorit vendor dhe urdhëroi paraburgim deri në 30 ditë për Milosh  Vasileviqin , i dyshuar për rrezikimin e sigurisë së zëvendëskryeministrit të Malit të Zi , Dritan Abazoviq.

Sipas Vijesti, prokurori urdhëroi që Vasileviq të  arrestohet  për shkak të rrezikut që  me mbetje në liri mund  përsëriste krimin ose të përfundonte krimin me të cilin  kishte kërcënuar.

Vasileviq  u arrestua nën dyshimin se ai  të martën në Cetinë  shqiptoi ofendime dhe kërcënime të rënda kundër Abazoviqit .

 

Share.