PAQJA NË BALLKAN

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Gjenerali  i armatës në pension, Bllagoje Grahovac, mbrëmjen e kaluar në Qendrën e kulturës në Ulqin promovoi krijimtarinë e tij letrare dhe publicistike. Më së shumti u përqëndruar te libri, siç tha ,shumë i kërkuar “ZËRAT NGA DHOMA E SHURDHËR”. I pyetur nga drejtori I Qendrës së kulturës, Dr. Nail Draga, I cili edhe e moderoi mbrëmjen,si I sheh raportet e sotme në Ballkan.Gjenerali Grahovac vlerëson se paqja dhe zhvillimi në Ballkan do të nisin vetëm pas pajtimit  të kroatëve, serbëve dhe shqiptarëve.

Share.