PAPUNËSIMI I AKADEMIKËVE

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Në Malin e Zi në Entin e punësimit punë presin rreth 11 mijë  me diplomë fakulteti. Partia Popullore Socialiste  vlerëson se kjo gjendje dëshmon mbi  disharmoninë e politikës së regjistrimit  në institucionet superiore dhe dhe nevojën e tregut të punës. Kjo parti parlamentare opozitare thotë se kjo disharmoni tash disa vite  është shqetësim I vërtetë.

Share.