PANAIRI NE PRISHTINE ME INTERESIM TE POSACEM

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Gjate panairit dyditore ne Prishtine ne te cilin u prezantuan Organizata turistike dhe afaristet e turizmi te Ulqinit, u be nje prezantim dinjitoz ne te cilin u ngjalle nje ineresim i konsiderueshem.

Te gjithe afaristet u shprehen se panairi ne Prishtine eshte nje nga me te rendesishmit per Ulqinin sepse turizmi ne Ulqin kryesisht frekfentohet nga popullata kosovare. Ata poashtu paralajmeruan edhe program te begatshem dhe oferta speciale per festen e 1 majit e cila kete vit pritet te jete e mire, pasiqe ne disponim do te jene 4 dite pushimi dhe kjo do te jete nje mundesi e mire qe shume kapacitete te fjetjeve te jene te prenotuara. Pervec interesimit te agjensioneve te shumta, panairit dhe turizmit te Ulqinit i eshte bere edhe nje promovim dinjitoz nga mediat e Kosoves.

Share.