Panair i punimeve artizanale

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Shoqata e prindërve të fëmijëve dhe të rinjve me të meta në zhvillim, organizon nesër me 28 dhjetor, panairin e punimeve artizanale në argjil. Panairi do të mbahet në hapsirat e qendrës “E drejta për jetë” e cila gjendet pranë shkollës fillore “Mareshali Tito”.

Të gjitha mjetet nga të ardhurat apo donacionet do të shkojnë për fëmijët dhe të rinjtë me nevoja të veçanta. Panairi fillon në orën 11.00.

Share.