Palmer sot në Mal të Zi

0

I deleguar special i sapoemruar i Departamentit të Shtetit për Evropën perendimore, Methew Palmer, do të qëndrojë sot për vizitë në Mal të Zi. Gjatë vizitës, Palmer do të takohet me presidentin e Malit të Zi, Millo Gjukanoviq dhe kryeministrin Dushko Markoviq.

Share.