Padi për shfrytëzim të të miturve Uë ulqin

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Pjestarët e Sektorit për luftën kundër krimit të organizuar dhe korrupsionit në bashkëpunim me Sekretariatin e punëve të mbrendshme në Ulqin, kanë ngritur padi ndaj tre personave për lënie pas dore dhe keqtrajtim të perosnave të mitur.

Paditë janë ngritur kundër D.B 36 vjeç nga Podgorica , B.I 25 vjeç nga Gjakova, dhe G.I 39 vjeç po ashtu nga Gjakova, të cilët dyshohen se në periudhën prej gushtit deri në tetor të vitit të kaluar kanë kepërdorur fëmijë të mitur duke i shfrytëzuar si lypsarë pranë rrugëve , udhëkryqeve dhe vendeve të tjera publike, thuhet në kumtesën e policisë.

Share.