Pacolli: Kosova nuk dëshiron territorin e Malit të Zi

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ministri i jashtëm i Kosovës Behgjet Pacolli, deklaroi për Dojçe Vele se Mali i Zi i ka dhënë fund çështjes së demarkacionit por në Kosovë për këtë ekziston opinion i ndarë, çka vërehet edhe në Paërament, prandaj duhet që çështja të zgjidhet me marrëveshje. Ai shtoi se me Malin e Zi për këtë nuk ka kurrfarë konflikti dhe se Kosova nuk dëshiron territor të Malit të Zi.

 

Share.