Pa vendim për statutin e ndërmarrjes “Veprimtaritë komunale”

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kuvendi Komunal i Ulqinit në mbledhjen e sotme diskutoi edhe për miratimin e statutit të ndërmarrjes publike “Veprimtaritë komunale” , i cili u kritikua ashpër nga këshilltaret e pothujase të gjitha partive politike. Sipas tyre, statuti i propozuar nuk është në përputhje me Aktin e themelimit të ndërmarrjes dhe në disa pika edhe në kundershtim me ligjin. Disa prej tyre sugjeruan që kjo pikë të tërhiqet nga rendi i ditës deri sa te krijohen kushtet që të sillet një vendim ligjor, cka në fund edhe u bë.

Share.