Pa probleme ne qendren nr. 31

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ne qendren e votimit nr 31 ne Komunen e Ulqinit votimi deri ne oren 14 e 30 minuta ka vazhduar i rregullt dhe pa probleme, shprehet per Televizionin Teuta kryetari i kesaj qendre votimi Luigj Llukiq. Deri ne kete periudhe te dites kane votuar  32,5 % te qyetareve.  Ankesa nga qytetaret ka pasur vetem per ambientin e vogel ne te cilin eshte zhvilluar procesi i votimit. Nga ky vend  votim me ane te letres ne shtepi eshte votuar nga 13 persona.

Share.