PA LËVIZJE TË KUFIRIT

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Partia boshnjake në programin e ardhshëm partiak do të shënojë vendosjen e funksionimin e rajonit ndërkufitar të Sanxhakut.Një kërkesë e tillë, do të përfshihet në deklaratën mbi decentralizimin dhe përshpejtimi të zhvillimit të veriut të Malit të Zi,- transmeton gazeta DAN.Dokumenti do t u ofrohet delegatëve në Kongresin e Partisë boshnjake I konvokuar më 25 korrik,ku priten mbi 300 sish.

Share.