PA FLAMUR SHTETERORE NE OBJEKTET PARTIAKE

0

Qeveria e Malit te Zi nuk e ka pranuar amandamentin ne ndryshimet dhe plotesimet e Ligjit mbi simbolet shteterore dhe Diten e shtetesise te cilin e ka dorezuar deputeti Andria Popoviq, e me te cilin eshte parashikuar qe flamuri shteterore te vendoset edhe ne objektet ne te cilat gjenden hapesirat e partive politike. Nga qeveria kane kumtuar se me ligjin ne fjale rregullohet menyra e perdorimit dhe mbrojtja e simboleve kombetare  dhe me ndyshimet dhe plotesimet e ligjit tentohet te perforcohet ndergjegja e qytetareve mbi respektimin e simbolit te shtetit te vet.

Share.

Comments are closed.