OT për herë të parë do të prezantohet në Londër

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Me pjesëmarrjen në panairin e Varshavës, Organizata Turistike e Ulqinit ka filluar kështu prezantimin e ofertës turistike për vitin 2018. Drejtori i Organizates Turistike Fuad Haxhibeti deklaroi për Televizionin Teuta se kjo organizatë do të jetë pjesë e forumit të tretë turistik e cila mbahet në Petrovac nën organizimin e Ministrisë së Turizmit dhe Agjensisë Nacionale Turistike.

Për herë të parë oferta turistike e Ulqinit do të prezantohet edhe në Londër, ku prezantimi në këtë panair do të bëhet me anë të pamjeve vizuale , u shpreh Haxhibeti.

Share.