OT: Oldajmer fest me 1 gusht

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Nga Organizata turistike e Ulqinit njoftojnë se manifestimi Oldtajmer fest do të mbahet me 1 gusht. Ky manifestim organizohet nga Old tajmer klub “Ulcinium” me përkrahjen e Komunës dhe Organizatës turistike. Organizatorët presin që në këtë manifestim të paraqiten mbi 40 automjete oldtajmer nga vendi dhe rajoni.

Nga Organizata turistike e Ulqinit thonë se janë të hapur që aktivitetet të tilla ti mbështesin gjithmonë edhe në të ardhmen.

Share.