OT MBAJTI PRESS KONFERENCE NE PRISHTINE

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Gjate panairit ne prishtine Organizata Turistike e Ulqinit organizoi konferencen per medije ku jane shpalosur gjithe risite qe Ulqini ofron per sezonin 2017 duke nisur nga festat e 1 majit dhe manifestimi Te gjithe per turizem qe tashme jane bere tradicionale per tregun e Kosoves.        Drejtori i Organizates Turistike Mr Fuad Haxhibeti tha se Organizata kete vit ka bere shume pregaditje per nje vijim sa me te mire te sezonit turistik, duke filluar nga investimet ne qytet, prezantimi neper panaire dhe manifestimet qe do te ndikojne dukshem ne oferten turistike verore per kete vit.

Share.