OT e Ulqinit promovon ofertët turistike në Maqedoninë e Veriut

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Drejtori i OT të Ulqinit Gzim Hajdinaga, këto ditë po qëndron për vizitë në Maqedoninë e Veriut ku po promovon ofertën turistike të qytetit. Gjatë vizitës , Hajdinaga u takua me kryetarin e ë Gostivarit, Arben Taravari dhe kryetaren e Tetovës, Teuta Arifi, kurse në plan janë edhe takime në qytete të tjera. Shqiptarët nga Maqedonia e Veriut përbëjnë përqindje të rëndësishme të turistëve që vizitojnë Ulqinin gjatë sezonit veror, dhe shpresohet që ky trend të përcillet edhe në sezonin e ardhshëm, i cili do të jetë vendimtar për ekonominë e qytetit.

 

Share.