Osmanoviq: Të ardhurat nga sezoni në nivel të pritshëm

0

Sekretari për financa në Komunën e Ulqinit, Sead Osmanoviq, tha për Televizionin Teuta se të hyrat buxhetore gjatë sezonit turistik kanë qenë në nivel të pritshëm, çka nënkupton që për momentin gjendja financiare është stabile. Megjithatë, Komuna vazhdon të përballet me sfida sa i përket shpenzimeve dhe konsolidimi financiar është i domosdoshëm, tha ai. Në lidhje me planin për zgjidhjen e problemeve, Osmanoviq tha se sekretariati që ai kryeson i ka kryer detyrimet t veta dhe ka hartuar udhëzimet për konsolidimin finanicar, kurse tani mbetet që të njëjtën gjë ta bëjnë edhe sektorët e tjerë.

Share.

Comments are closed.