OJQ-të 5 milionë euro nga fondet europiane

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Organizatat joqeveritare në Mal të Zi në tre vitet e kaluara kanë marrë rreth 5 milionë euro nga fondet europiane, është kumtuar nga delegacioni i Bashkimit Europian në Podgoricë.

Ndër to më së shumti ka përfituar organizata MANS , rreth 665.000 euro, e ndjekur nga Fondi për aktivizëm qytetar me 517.000 euro, Qendra për Edukim Qytetar rreth 474.000 euro, dhe Juventas me 411.000 euro. Më së pakti ka përfituar organizata “35 milimetra”, rreth 53.000 euro.

Share.