OJQ ” Këshilla ” organizon kurse edukativo-islame për femijë

OJQ ” Këshilla ” organizon kurse edukativo-islame për femijë

0

OJQ ” Këshilla ” ka hapur konkurs për mësime edukativo-islame për femijë të grupmoshave të ndryshme . Mësimet do të mbahen në ambientet e kësaj OJQ , kryesisht gjate fundjavës. Mësimet do të zhvillohen nga edukatorët dhe teologët qe veprojnë në kuadër të OJQ ” Këshilla ” ,kështu deklaroi për TvTeuta Arben Tafa , kryetari i kësaj shoqate. Interesimet tashmë kanë filluar dhe është paraparë që fëmijet që do të ndjekin këtë kurs të ndahen në tre grupe sipas moshës , pasi të drejtë regjistrimi kanë femijët nga mosha 4 deri në moshën 12 vjeçare .

Please follow and like us: