Oferta Turistike dimrore

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Nga ndërmarrja hotelerike –turistike ,,Riviera e Ulqinit” është paralajmëruar që objektet e saja do të hapen gjatë sezonit dimëror. Për këtë arsye kjo kompani ka dhënë ofertë speciale për sportistët në të cilën theksohet që në hotelin ,,Olimpik” pansioni i plotë për person për senior është 30 euro në ditë, ndërsa për kategorite e reja është tetë euro më lirë. Në çmim janë përfshirë një serë shërbimesh, siç janë përdorimi i palestës, fushave sportive, dhe pistës atletike.

Share.