Nxënësit mbërritën në Gjermani dhe u vendosen tek moshatarët e tyre

0

shkolla-e-mesme-Ulqin-srednja-skola-UlcinjGrupi i nxënësve që u nisen të dielën në mëngjes për Gjermani kanë mbërritur në Freudenstadt sot në orën 12:30. Siç mëson Televizioni Teuta 24 nxënësit janë vendosur tek familjarët e moshatarëve të tyre të cilët vizituan Ulqinin në shtator të vitit të kaluar. “Kemi  udhëtuar shumë mirë,dhe këtu kemi hasur në një mikpritje që neve se kemi pritur “ shprehet në bisedën telefonike  një nga nxënësit e këtij grupi ,Ajdina Metanoviq .Nxënësit   janë të shoqëruar nga tre mësimdhënësit e tyre të gjuhës Gjermane dhe atje do të qëndrojnë 10 ditë.

Share.